slide2new.png

Samen met reisbegeleidster Lucie Bakker organiseer ik Spaanse taal&belevenisreizen. We richten ons op mensen die in een kleine week hun Spaans een enorme 'boost' willen geven. Of je nu beginner bent of al wat verder gevorderd: we passen onze lessen op jou aan.  Er wordt grammatica behandeld, maar de nadruk van de cursus ligt op conversatie. Na de gevarieerde les zal je het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen tijdens de activiteiten zoals een excursie per fiets langs de mooie plekken van t gebied, samen een menú del día eten, een wandeling of het bezoek aan een interessant museum! Uiteraard heb je ook voldoende vrije tijd om er zelf of met je studiegenoten op uit te gaan en om je te goed te doen aan de overheerlijkste tapas con o sin vino!

Kortom: vijf dagen lang laat je je geheel onderdompelen in het Spaanse leven!Olé!

 

TAALREIZEN 2018

 Wat kun je van de intensieve taalcursus verwachten:

Een week onderdompeling in de taal en de cultuur van Spanje. Op 3 dagen heb je in de ochtenduren Spaanse les zoals je deze van mij gewend bent. Na een pauze waarin je kunt eten en relaxen gaan we aan het eind van de middag de paden op de lanen in onder begeleiding van Lucie en oefenen we het Spaans tijdens de uitstapjes.
Gedurende de andere twee dagen wordt de les afgewisseld met een dagexcursie en zal de dagindeling anders zijn.

Je kunt vervolgens in je vrije tijd direct het Spaans oefenen in allerlei situatie waar vaak een vino en een tapa het spreken makkelijker maken!
Deze reis is geschikt voor half-gevorderden& gevorderden. Als je twijfelt of je het geschikte niveau hebt, kun je mij om advies vragen.
Geef je snel op want vol=vol!
Voor meer info en/of opgave: mail of bel me!

14 t/m 21 september Ayamonte (Zuid Spanje)

 Aantal deelnemers

Maximaal 10