slide2new.png

Spaanse les= Clase de español

Sinds 1999 geef ik Spaanse les aan groepen (van maximaal 13 leerlingen). De lessen zijn gericht op de Spreekvaardigheid

Ik werk met de methode Sí Claro van de uitgeverij Intertaal en met Op Stap Spaans. Beide methodes zijn vooral gericht op spreekvaardigheid. Naast het lesboek gebruik ik diverse leermiddelen zodat geen les hetzelfde is en de cursist uitgedaagd wordt om over hetzelfde onderwerp op diverse manieren te spreken.

 

Spaans Basis Conversatie

Op woensdag 22 januari om 9:30 en op  donderdag 16 januari om 20:15 starten er bij voldoende belangstelling twee keer de Basiscursus Spaans in Dorpshuis de Essen. De nadruk in de lessen ligt op de spreekvaardigheid. De leerling leert de basis van het Spaans  zodat de hij of zij zich met de beginselen kan redden in een Spaanstalig land/omgeving. Het betreft een pakket van 12 lessen voor €150 (exclusief lesboek Op Stap Spaans) Geef je snel op want vol=vol!

 

Conversatieles voor gevorderden Hablar español

Beheers je het Spaans al beter en wil je jouw kennis van het Spaans uitbreiden en een boost geven? Geef je dan nu op voor de cursus Hablar español.

Op de woensdagochtend van 11:00 tot 12:15 kun je een les verwachten die uitsluitend gericht is op veel praten en luisteren! Ik gebruik geen lesboek voor dit lespakket. Startdatum woensdag 22 januari. Voor meer info: stuur me een bericht via het contactformulier.