slide2new.png

langeveldHallo Sophia,

Betreffende je werkzaamheden als tolk Spaans tijdens het bezoek van de heer Gumersindo Parada, uit Venezuela, stuur ik je graag een referentie bericht . In November 2012 heeft Gumersindo ons bezocht en zoals vooraf bekend was directe communicatie volledig onmogelijk in een andere taal dan Spaans. Zelfs "Hello" gaf een vragende blik en ik heb zelf dan ook geen woord direct met hem kunnen wisselen, m.a.w. totale stilte als je even afwezig was. Wij hebben Gumersindo samen opgehaald van Schiphol, hebben ons bedrijf in Raalte bezocht en na een city tour in Amsterdam weer samen op Schiphol afgeleverd. Naast de technische vertaling betekende dit voor jou ook als gastvrouw optreden gedurende lunch en diner. Het staat buiten twijfel dat je de Spaanse taal vloeiend beheerst en accuraat en snel kunt vertalen in zowel zakelijk besprekingen als ook, minstens zo belangrijk om een gast op zijn gemak te laten voelen, tijdens de lunch en dinners waarbij de gesprekken meer onderhoudend en van algemene aard moeten zijn. Je toonde hierbij het juiste initiatief om het gesprek gaande te houden. Ik denk met veel plezier terug aan deze twee dagen en het heeft uiteindelijk, voor ons niet onbelangrijk, ook geresulteerd in een order van de klant.

Ik kan je dan ook met alle plezier een uitstekende referentie geven als tolk, charmante gastvrouw en als gezellige gesprekspartner terwijl we samen onderweg waren van en naar Schiphol. Ik wens je alle succes in de toekomst en we zullen zeker weer een beroep op je doen als nodig.

Met vriendelijke groet,

Jan O. de Lange
Directeur
http://langeveld.nu


 

Beaumariage

Lieve Sophia,

Hoop dat je reis naar huis goed verlopen is. Wat ben je een heerlijk enthousiast, vrolijk en energiek mens. Ik heb zo genoten hoe jij lekker met de Argentijnen aan het genieten was. Je hebt er voor hen ook een geweldige avond van gemaakt. Heel hartelijk dank voor je hulp en ik zal zeker een volgende keer weer aan jou denken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beaumariage Weddingplanners,
Anouk Aimée van den Dries